Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
40
g pecorino, in stukken (2 cm)
oder 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm) - 1 teentje knoflook
- 30 g lente-uien, wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 25 - 30 g witte miso (of shiro miso)
- 50 g melk
- 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 400 g verse udon noedels
- water, om de noedels te koken
- 150 g spekblokjes (2 cm)
- 15 g olijfolie
- sesamzaad, als afwerking (optional)
- gedroogde pepervlokken, als afwerking (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.6 g
- Fett
- 25.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 8.8 g
- Ballaststoff
- 0.6 g
- Natrium
- 924.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Mexicaanse limoensoep
40min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Moussaka met linzen
2h 20min