Geräte und Zubehör
Gevulde kroketten
Zubereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
14 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Protein
370.4 g
Kalorien
26656 kJ /
6370.9 kcal
Fett
443.8 g
Ballaststoff
21.3 g
Gesättigte Fettsäuren
199.1 g
Kohlenhydrate
227.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Picknick
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Paëlla
50 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Hot dogs
35 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen