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Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread torn in pieces20 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
mozzarella cut in pieces65 g
-
onion quartered50 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 2 aubergines)340 g
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1563.8 mg
Protein
20.9 g
Kalorien
1626.2 kJ /
388.7 kcal
Fett
32.2 g
Ballaststoff
9.8 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.9 g
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