Geräte und Zubehör
Indonesian Vegetable Spring Roll
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
14 pieces
Zutaten
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube100 g
-
fresh flat green beans trimmed50 g
-
carrot peeled50 g
-
chicken breast cut in pieces100 g
-
vegetable oil plus extra for frying40 g
-
garlic cloves2
-
bean sprouts (taugeh)50 g
-
sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring roll rice paper14
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
626 mg
Protein
27 g
Kalorien
1637 kJ /
391 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
10 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Keine Bewertungen
Otak-otak Steamed Buns
1 Std. 40 Min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Singapore Laksa
55 Min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3 Std. 30 Min
Homemade Soy Milk
30 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min