Geräte und Zubehör
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
674.6 mg
Protein
20.6 g
Kalorien
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fett
42.1 g
Ballaststoff
7.1 g
Gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Gierst met kip en curry
35 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 Std.
Hartenbroodjes
1 Std.
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen