Geräte und Zubehör
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Salmon, carrots and beans
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans cut in halves250 g
Mango sauce
-
mango flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
cream, min. 30% fat100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (optional) leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
37 g
Kalorien
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Cereal and fruit purée
20 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Fatayer with cheese and mint
1 Std. 5 Min
Hot dogs
35 Min
Chicken tagine with honey and prunes
40 Min
Salmon burgers
25 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min