Geräte und Zubehör
Cod with aïoli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Aïoli
-
olive oil200 g
-
garlic cloves5
-
egg yolks2
-
mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
The cod and its garnish
-
cod fillets (approx. 120 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
salt4 pinches
-
ground Espelette pepper4 pinches
-
water800 g
-
turnip (approx. 1 turnip)150 - 200 g
-
1 raw beetrootraw crapaudine beetroot1
-
carrots350 - 400 g
Raw vegetable salad
-
shallot1
-
leek white part only30 g
-
celeriac30 g
-
olive oil100 g
-
freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
-
raw crapaudine beetroot cut in small cubes30 g
Assembly
-
lamb's lettuce20 g
-
red radishes cut in halves8
-
fresh parsley chopped12 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
4032 kJ /
964 kcal
Fett
85 g
Ballaststoff
6 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Provence on your table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Steamed Peas
20 min
Grated Carrots
5 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Parfait with passionfruit cream
3 godz. 10 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Trout mousse
5 min
Clams marinières
30 min
Artichokes Romana
50 min
Cocoa mocha almonds
50 min
Sticky toffee puddings
1 godz.