Geräte und Zubehör
Stracciatella Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1113.2 mg
Protein
19.6 g
Kalorien
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.5 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Grated Carrot Salad
10 Min
Cullen Skink
45 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Chicken Afritada
30 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min