Geräte und Zubehör
Pakketjes van krab in tomatensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
Tomatensaus
-
gember, vers wortel geschild en in stukken gesneden2 cm
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
vers geperst citroensap10 g
-
zout1 tl
-
tomaten in vieren gesneden2
Krabvulling
-
verse koriander20 g
-
citroenschil1
-
knoflookteentje1
-
zout1 tl
-
rode peper doormidden gesneden en ontpit1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
vers krabvlees300 g
-
filodeeg (48 x 25 cm ongeveer)8 vellen
-
olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7.6 g
Kalorien
637.6 kJ /
152.1 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
0.6 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ramadan
20 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Veenbes & rode biet koekjes
2 Std. 40 Min