Geräte und Zubehör
Tarbot in champagnesaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1177.9 mg
Protein
71.2 g
Kalorien
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
15.4 g
Kohlenhydrate
42.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min