Kompatible Versionen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (optional)
-
700
g duck breast fillets, skin on
oder 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
oder 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
oder 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Kohlenhydrate
- 60 g
- Fett
- 20 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Chicken garam masala
50 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1sa
Yoghurt dressing
5 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Cheese mousse
10min
Spiced pork terrine
24h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Calamares a la Americana
50 min