Geräte und Zubehör
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
3 ½ oz frozen green beansgreen asparagus cut into pieces (¾-1 in.)3 ½ oz
-
broccoli florets5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered2 oz
-
bell peppers (any color), cut into pieces (¾-1 in.)5 - 6 oz
-
water18 oz
-
salt1 tsp
-
paprika (optional)1 tsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parboiled rice (see Tip)7 oz
-
fresh mushrooms quartered3 ½ oz
-
3 ½ oz canned chopped tomatoesfresh tomatoes chopped3 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
607.5 mg
Protein
11.2 g
Kalorien
1396.4 kJ /
333.8 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
11.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
68.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Turkey Taco Meat Filling
35 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 Min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 Min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Rolled Frittata
55 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 Std. 20 Min
Pad Thai
45 Min