Geräte und Zubehör
Inktvis "à Lagareiro"
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portie
Zutaten
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorien
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Fett
36.1 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
5.1 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen