Geräte und Zubehör
Romige Feta Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
8 portie
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
chillipeper, vers½
-
feta kaas in stukken gesneden (4 cm)400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
Griekse yoghurt100 g
-
citroensap, vers geperst1 el
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen50 gram
-
zwarte peper, vers gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.3 g
Kalorien
838.4 kJ /
200.4 kcal
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Pindakaas Crackers
35 Min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Béchamelsaus
15 Min