Geräte und Zubehör
Sautéing Onions and Garlic
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
1 portion
Zutaten
-
30 g extra virgin olive oil, (see Variation)vegetable oil (see Variation)30 g
-
200 g red onion, cut in wedgesonion cut in wedges200 g
-
garlic cloves halved2 - 3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
9.3 mg
Protein
2.7 g
Kalorien
1457.2 kJ /
348.3 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
21.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Can Work MAGIC With Simple Things
36 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Lemonade
5 Min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30 Min
Shredded Lettuce
10 Min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 Min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Quick strawberry dessert
5 Min