Geräte und Zubehör
Rice Wine Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
5 portions
Zutaten
-
chicken 1.2-1.4kg, cut into 12 pieces1
-
toasted sesame oil1 tbsp
-
yellow wine (Hakka glutinous rice wine)120 g
-
light soy sauce10 g
-
salt1 tsp
-
toasted sesame oil plus 1 tbsp extra15 g
-
old ginger cut in thin slices60 g
-
Chinese dried mushrooms soaked to soften, stems removed, cut half5 pieces
-
water600 g
-
Chinese red date seeds removed10 pieces
-
wood ear mushroom, dried soaked to soften20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
327 mg
Protein
43 g
Kalorien
1825 kJ /
436 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
In Homemade We Trust
43 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 Std. 10 Min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 Std. 20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
Keine Bewertungen
JJ's curry powder
30 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 Min
Chicken Paste Cakes
50 Min
Braised Trotters
1 Std. 10 Min
Bomboloni with Custard
3 Std. 30 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 Std. 10 Min