Geräte und Zubehör
Glutenvrij Brood
Zubereitung 5 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
475 gram
Zutaten
Rijstmeel
-
440 g basmati rijstlangkorrelige rijst440 g
Sojabloem
-
sojabonen440 g
Brood
-
water plus extra om te bestrooien300 gram
-
verse gist glutenvrij5 g
-
psylliumvezels10 g
-
maïsbloem35 g
-
zout¾ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 100 gram
Natrium
380.3 mg
Protein
17.8 g
Kalorien
2056.3 kJ /
491.5 kcal
Fett
5.6 g
Ballaststoff
8.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
92.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min