Geräte und Zubehör
Kabeljauwsoep met Spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Protein
31.2 g
Kalorien
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min