Geräte und Zubehör
Zeevruchtensoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2044.7 mg
Protein
45.8 g
Kalorien
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min