Geräte und Zubehör
Beef and Bean Enchiladas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper quartered1
-
garlic clove1
-
tinned haricot beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned pinto beans rinsed, drained100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil for greasing
-
corn tortillas8
-
salad leaves for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1360 mg
Protein
33 g
Kalorien
2325 kJ /
554 kcal
Fett
19 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.