Geräte und Zubehör
Smoky Couscous Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
boiling water800 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
pearl couscous (giant)200 g
-
extra virgin olive oil½ Tbsp
-
fresh baby spinach roughly chopped150 g
-
feta cheese diced (1 cm)200 g
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in strips150 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp40 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped20 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
16.5 g
Kalorien
1912 kJ /
457 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
40.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Super Salads
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian Chopped Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Halloumi Salad
20 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min