Geräte und Zubehör
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread torn in pieces20 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
mozzarella cut in pieces65 g
-
onion quartered50 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 2 aubergines)340 g
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1563.8 mg
Protein
20.9 g
Kalorien
1626.2 kJ /
388.7 kcal
Fett
32.2 g
Ballaststoff
9.8 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
30.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min