Geräte und Zubehör
Gebakken spinazie met eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
diepvriesspinazie ontdooid650 g
-
harde kaas om te raspen (bijv. gruyère, cheddar, Parmezaan)70 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout1 ¼ tl
-
meel70 g
-
melk700 g
-
boter40 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
597.4 mg
Protein
14.5 g
Kalorien
1310.9 kJ /
313.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Keine Bewertungen
Groentenbouillonpasta
45 Min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3 Std. 20 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Basisrecept Brood
3 Std.