Geräte und Zubehör
Gebakken spinazie met eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
8 porties
Zutaten
-
diepvriesspinazie ontdooid650 g
-
harde kaas om te raspen (bijv. gruyère, cheddar, Parmezaan)70 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout1 ¼ tl
-
meel70 g
-
melk700 g
-
boter40 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren8
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
597.4 mg
Protein
14.5 g
Kalorien
1310.9 kJ /
313.3 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Mousse van kaas
10 Min