Geräte und Zubehör
Pasta with leek and ajvar
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
2794 kJ /
668 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
12 g
Kohlenhydrate
103 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick Easy Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
15min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Eggplant Stacks
1h 35min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Pink Waffles with Fruit
30min
Baked masala fish
1h 15min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Sushi donuts
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min