Geräte und Zubehör
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
12 slices
Zutaten
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
5.4 g
Kalorien
1816 kJ /
434 kcal
Fett
21.2 g
Kohlenhydrate
55.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheese Biscuits
30 Min
Chocolate Bourbons
45 Min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 Min
Red Cabbage
1 Std.
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Gooseberry Curd
1 Std.
Rhubarb Pancake Pieces
50 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Blackberry Jam
20 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min