Geräte und Zubehör
Banh ran (sesame balls)
Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 25 Std. 30 Min
20 portions
Zutaten
Mung bean filling
-
dried split mung beans (yellow)90 g
-
water plus extra for soaking1210 g
-
sugar30 g
-
desiccated coconut50 g
Dough
-
glutinous rice250 g
-
white rice100 g
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
baking powder2 tbsp
-
potato flakes30 g
-
sesame seeds for coating100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
129.9 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
603.7 kJ /
143.7 kcal
Fett
6.1 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 Std. 55 Min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 Std. 45 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 Std. 35 Min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3 Std. 30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min