
Geräte und Zubehör
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
fresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
chickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
437 kcal /
1830 kJ
Protein
36 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoff
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland