Geräte und Zubehör
Spiced pork terrine
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std.
15 slices
Zutaten
-
pork throat fat cut in pieces (approx. 2 cm)300 g
-
pork chine, boneless cut in pieces (approx. 2 cm)500 g
-
1 - 2 tsp warm waterfruit brandy (e.g. apple) (optional)1 - 2 tsp
-
warm water2 tbsp
-
raisins2 tbsp
-
nuts shelled40 g
-
dried apricots, pitted50 g
-
dried figs40 g
-
prunes, pitted50 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground pepper1 tsp
-
dried bay leaf2
-
pork caul fat1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
7 g
Kalorien
1176 kJ /
285 kcal
Fett
27 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
French Tradition on your Table
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Sri Lankan spicy sauce
2 Std. 30 Min
Pinsa
29 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Apple Punch
30 Min
Burfee
24 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min