Geräte und Zubehör
Kalkoenburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
kalkoenborstfilet, zonder vel en pezen, in stukken (3 cm)450 g
-
koriander7 - 8 takjes
-
uien doormidden gesneden60 g
-
fijn zout1 tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen gember1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
28 g
Kalorien
623 kJ /
149 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.