Geräte und Zubehör
Bananas with coconut cinnamon sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
2 portions
Zutaten
Cinnamon sugar
-
white sugar40 g
-
cinnamon quill (approx. 5 cm)1
Bananas with coconut cinnamon sauce
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways2
-
virgin coconut oil melted½ tbsp
-
rum (optional)2 - 4 tsp
-
coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1.2 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
1010.3 kJ /
240.6 kcal
Fett
6.2 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
42.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous Vide for Two
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Tapenade Pizza Dough
4h
Browned pork cubes
15min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Sweet and sour pork ribs
35min
Peanut brittle
1h 30min
Egg white omelette
35min
Almond milk
1h 5min
Honeycomb
1h 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Chicken velouté meal (TM6)
45min