Geräte und Zubehör
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
290.1 mg
Protein
7.9 g
Kalorien
3510 kJ /
838 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
112 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Creamy Pepper Soup
20 Min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 Std.
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 Std.
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 Std. 10 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Olive Bread Rolls
2 Std.
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min