Geräte und Zubehör
Pumpkin tahini smash
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
water to cover (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
-
tahini (see Tips)60 g
-
ground cumin1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves only, plus extra leaves to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice to taste20 - 30 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to fry and extra to drizzle20 g
-
garlic cloves 2 cloves thinly sliced4
-
pancetta diced100 g
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
608.5 mg
Protein
9.8 g
Kalorien
1222.7 kJ /
292.2 kcal
Fett
18.4 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Kale mash
30 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
LSA
5 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min