
Geräte und Zubehör
Quinoa salad with mango salsa
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
black quinoa60 g
-
white quinoa60 g
-
water700 g
-
mango flesh only, diced (1.5 x 1.5 cm)1
-
red capsicum deseeded and diced¼
-
cherry tomatoes cut into halves3 - 4
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
ground cumin¼ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon juice (approx. 1 lemon), to taste1 - 2 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained200 g
-
dried goji berries soaked in water for 5-10 minutes until softened then drained40 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
536.7 kcal /
2245.6 kJ
Protein
18.5 g
Fett
11.2 g
Kohlenhydrate
93.6 g
Ballaststoff
15.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Natrium
422 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland