Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 teentjes knoflook
- 800 g varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden
- 110 g uien, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- 1 takje verse rozemarijn
- 225 g water
- 170 g appelazijn
- 1 tl groentebouillonpasta
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 510 g barbecuesaus, en iets meer om op te dienen
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- groene slabladeren, om op te dienen
- 6 hamburger broodjes
- rode ui, gehalveerd en dan in plakjes gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 39 g
- Fett
- 18 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Speculoos druiven tiramisu
1h
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4h 10min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min