Geräte und Zubehör
Pulled pork burgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
varkensschouderlap, ontbeend (5-6 grote stukken), bijgesneden800 g
-
uien gehalveerd en dan in plakjes gesneden110 g
-
verse rozemarijn1 takje
-
water225 g
-
appelazijn170 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
barbecuesaus en iets meer om op te dienen510 g
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
groene slabladeren om op te dienen
-
hamburger broodjes6
-
rode ui gehalveerd en dan in plakjes gesneden
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
847 mg
Protein
27 g
Kalorien
1807 kJ /
432 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Keine Bewertungen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Pistache Moelleux
30 Min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min