Geräte und Zubehör
Vegetarisch Medaillons
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1369 mg
Protein
54 g
Kalorien
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fett
94 g
Ballaststoff
25 g
Gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Tandoori kip wraps
50 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 Std.
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Geroerbakte groenten
10 Min