Geräte und Zubehör
Vegetarisch Medaillons
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1369 mg
Protein
54 g
Kalorien
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fett
94 g
Ballaststoff
25 g
Gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Kipnuggets
40 Min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Rucola taart
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min