Geräte und Zubehör
Halloween-worstvingers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
18 stuks
Zutaten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Spookachtige snacks
1 Std. 15 Min
Toffees
2 Std.
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.