Geräte und Zubehör
Roerbak met aubergines en kofu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Protein
12 g
Kalorien
1857.8 kJ /
444 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
40 Min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Quinoasalade
40 Min