Geräte und Zubehör
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 portions
Zutaten
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
19.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorien
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Fett
13.6 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
48.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget friendly Italian
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Polenta
25 Min
Whipped egg whites
10 Min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Vegan Vanilla Frosting
5 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Saffron arancini
25 Std. 25 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.