Geräte und Zubehör
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
660.2 mg
Protein
16.7 g
Kalorien
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Fett
43.5 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
13.6 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Radish Carpaccio with Cod
Keine Bewertungen
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 Min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Piña colada sorbet
30 Min
Espresso 'Baked' Beans
35 Min
Egg and Onion
25 Min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Gluten-free Sacher Torte
3 Std. 20 Min