Geräte und Zubehör
Wintergroente en rundvlees cholent
Zubereitung 25 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
659.1 mg
Protein
33.8 g
Kalorien
1961.5 kJ /
468.8 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
10.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
47.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Vegetarische chili
35 Min
BBQ-saus
20 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Stevige linzenchili
50 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min