Kompatible Versionen
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sous vide steaks
- 4 beef fillet steaks (100 g each, 3 cm thickness)
- ½ tsp ground black pepper
- 4 garlic cloves
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon - see Tips)
Chimichurri sauce
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 15 g red wine vinegar
- 20 g water
- 10 g Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper
Bean puree
- 800 g canned cannellini beans, no-added salt, rinsed and drained
- 20 g lemon juice
- 100 g water
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp extra virgin olive oil, to fry
To Serve
- 150 g fresh baby spinach and rocket mix
- 50 g red onion, thinly sliced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1620 kJ / 387.5 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Kohlenhydrate
- 15 g
- Fett
- 20 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoff
- 9.5 g
- Natrium
- 155.3 mg
Alternative Rezepte
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min