Geräte und Zubehör
Rose Harissa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
530 g
Zutaten
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 530 g
Natrium
1991.8 mg
Protein
15.8 g
Kalorien
5529 kJ /
1321.5 kcal
Fett
117.1 g
Ballaststoff
31.8 g
Gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
80.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Ras el hanout
10 Min
Gin and juniper berry marmalade
1 Std. 30 Min
Bulghur
35 Min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Cardamom and lime syrup cake
1 Std. 35 Min