Geräte und Zubehör
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
6 g
Kalorien
1185 kJ /
283 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 Std. 5 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 20 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Artichokes Romana
50 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Creamy pea soup
40 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.