Geräte und Zubehör
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
Seitanrol
-
ui gevierendeeld100 g
-
knoflookteentjes2
-
15 g tomatenpureePortugese rode peperpasta15 g
-
sojasaus30 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt100 g
-
verse peterselie30 g
-
bloem tarwegluten200 g
-
water1100 g
-
courgette in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
wortel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)½
-
selderstengel in de lengte in repen gesneden (ongeveer 1 cm)1
-
verse basilicum10 g
-
llha-kaas (gezouten zachte kaas)60 g
-
broodje, droog40 g
-
ei1
Champagnerijst
-
bakolie30 g
-
knoflookteentjes2
-
sjalot30 g
-
water500 g
-
500 g mousserende witte wijnChampagne500 g
-
zout1 tl
-
saffraan, gemalen1 snuifje
-
rijst350 g
-
pecannoten50 g
-
gedroogde bananenchips50 g
-
verse bieslook gehakt1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2401.4 mg
Protein
54.7 g
Kalorien
4083.6 kJ /
976 kcal
Fett
28.4 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
104.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Sacher taart
3 Std.
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Quinoakoekjes
1 Std.
Aardappelgoulash
1 Std.
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen