Geräte und Zubehör
Traditional gluten free French vanilla canelé
Zubereitung 10 Min
Gesamt 49 Std. 5 Min
12 portions
Zutaten
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
58.5 mg
Protein
3.5 g
Kalorien
729.7 kJ /
174.4 kcal
Fett
6.3 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 Std.
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min