Geräte und Zubehör
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
397.5 mg
Protein
32.3 g
Kalorien
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize your life (TM5)
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 Min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 Std. 10 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min
Steaks with Mushroom Risotto
40 Min
No fail mash potato
20 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.