Geräte und Zubehör
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
324 mg
Protein
21 g
Kalorien
3451 kJ /
825 kcal
Fett
36 g
Ballaststoff
7.3 g
Gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
106 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Miso Udon Noedels
20 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min