Geräte und Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Protein
26 g
Kalorien
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoff
13 g
Gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Shakshuka
50 Min
Hummus
5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Noten bolognese
35 Min