Geräte und Zubehör
Quiche met Ricotta en Paprika
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuk
Zutaten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
13 g
Kalorien
1592 kJ /
380 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Iedereen Quiche!
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Kokos Dahl
25min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nessuna valutazione
Zuivelvrije tzatziki
Nessuna valutazione
Kimchi
Nessuna valutazione
Kipnuggets
40min
Vegan Bolognese
50min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nessuna valutazione
Pikante Kip met Kokosrijst
Nessuna valutazione
Vegan moussaka
1h 50min