
Geräte und Zubehör
Sauerkraut soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
canned sauerkraut lightly drained150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
cabbage shredded100 g
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)60 g
-
water1300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
dried bay leaf1
-
tomato paste40 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)250 g
-
chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)150 g
-
dried marjoram1 tsp
-
ground caraway seeds1 pinch
-
sourdough bread to serve
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
317 kcal /
1333 kJ
Protein
13 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
41 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Natrium
1577.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland